top of page

Hillevågsveien

Hillevågsveien 59-63 AS

Prismen

Hillevågsveien 59-63 AS

Sentral beliggenhet med utsikt! 18 nye leiligheter, fast parkeringsplass. Store felles takterrasser!

Et enklere liv!
Her slipper man klipping av gress, vedlikehold og snømåking - og man har flere servicetilbud i gangavstand fra boligen. Her kan man spasere til flere dagligvarebutikker, apotek, bakeri, treningssenter og kjøpesenteret Kilden.
Langs Hillevågsveien er det svært gode bussforbindelser med hyppige avganger mot sentrum og hele gamleveien mot Sandnes.
Paradis togstasjon ligger også like ved. Her går det tog til Stavanger sentrum, Sandnes, Bryne og videre sørover.


Før sommeren åpner vi salget av 18 splitter nye leiligheter i Prismen. Dette er kvalitetsbygg med gode planløsninger og materialvalg av høy kvalitet.
Fasaden får en tiltalende arkitektur med moderne utforming. Balkongene er vendt mot vest, noe som medfører gode solforhold

Her får du nøkkelferdige leiligheter med gjennomgående høy moderne standard. Er du tidlig ute, får du anledning til å personlig tilpasse din nye leilighet i tilvalgs prosess med utbygger/entreprenør.
Alle leilighetene får egen garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg, samt ekstra lagringsbod, og heis til alle etasjer - Her er alt lagt til rette for at du skal kunne nyte ditt nye hjem i en enklere hverdag.

Leilighetene varierer i areal fra 52 -136 kvm BRA og har 1-3 soverom, avhengig av leilighetstype som velges.
Det er særdeles verdt å merke seg de flotte takterrassene i prosjektet! Alle leilighetene har egen balkong med direkte utgang fra egen boenhet. I tillegg til dette vil det bli tre store, felles takterrasser!

Uteområdene blir parkmessig opparbeidet, med fokus på grøntarealer.

Salgsoppgave og annet salgsmateriell er foreløpig ikke ferdigstilt, men interessenter oppfordres til å sette seg opp på interessentlisten for å få tilsendt mer informasjon når salgsstarten nærmer seg. Trykk gjerne på «sett meg på interessentlisten» eller ta kontakt med eiendomsmegler for å holde deg orientert.

Eiendomsmegler Vest
Nybygg

Cecilie Grimsrud
+47 958 93 290 

bottom of page